Türkan-Mustafa Bozar Anaokulu
Eyüp Sultan Mahallesi Müslüm Erdoğan Sokak No7 Nizip/Gaziantep

VİZYON

Atatürk İnkılap ve İlkelerine bağlı, Türk Milletinin milli , ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerleri benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline dönüştüren; psikolojik ve sosyolojik olarak dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe, hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip; insan haklarına saygılı, yapıcı, özgüveni yüksek, ilgi, istidat ve kabiliyetlerini geliştirerek kendine ve topluma yararlı bir insan olarak yetişmesini sağlamaktır.

MİSYON

Okul öncesi eğitimin amaçları doğrultusunda çocukların beden, zihin ve duygu gelişimini ve iyi alışkanlıklar kazanması, onların ilkokula hazırlanması, şartları elverişsiz çevrelerden ve ailelerden gelen çocuklar için ortak bir yetiştirme ortamı hazırlanması, çocukların Türkçe´yi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamaktır.

Öğretim Şekli :İKİLİ

İKİLİ

07:40-12:40 SABAH 12:50-17:50 ÖĞLEN

DOĞALGAZLI

İl merkezine 45 km ilçe merkezine 2 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz,Eyüp Sultan Mahallesinde, Kanuni Sultan Süleyman Bulvarında(35 metrelik yol üzerinde) Müslüm Erdoğan İlkokulu bitişiğindedir.